Nuoret

Nainen seisoo kahden miehen seurassa rantakadulla veden äärellä. Heidän takanaan näkyy purjeveneiden mastoja ja kauempana horisontissa lisää purjeveneitä. Rantakatua reunustavien korkeiden rakennusten vierellä näkyy ihmisiä.

Nuorten yhteys- ja vertaistukihenkilöt 

Sonja Lindroos
Puhelin: 050 135 7611
Sähköposti: sonjalindroos@outlook.com

Tuomas Ruokonen
Puhelin: 040 571 3509
Sähköposti: tuomas_tsr@hotmail.com

Liity jäseneksi!

Retina ry:n jäsenmaksu alle 25-vuotiaille varsinaisille jäsenille on 20 €/vuosi. Nuorilta ei peritä liittymismaksua. Yhdistys tukee uusien jäsenten osallistumista yhteen vapaavalintaiseen tapahtumaan (vuosikokous, kesäpäivät, Retina Day) korvaamalle matka- ja majoituskuluja enintään 100 €. Etu on voimassa liittymisevuoden ja sitä seuraavan vuoden.

Nuorten toiminnan tavoitteet

Yhdistyksen nuorten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoret alle 35-vuotiaat retiniitikot, jotta sinun ei tarvitse olla yksin, vaan löydät meistä vertaistasi keskusteluseuraa, saat ideoita arkeen, opiskeluun, työelämään sekä ennen kaikkea uusia ystäviä.

Yhdistyksen nuorille suunnattua tietoa jakaa ja tapahtumia järjestää nuorisotyöryhmä. Nuorille jäsenille on oma Facebook-ryhmä, missä voit tehdä kysymyksiä, jakaa tietoa, kokemuksia ja vinkkejä sekä ihan vain keskustella toisten nuorten kanssa. Facebook-ryhmän kautta saat myös nopeimmin tietoa nuorille suunnatuista tapahtumista ja tapaamisista ja muista nuoria kiinnostavista asioista.

Voit aina myös olla yhteydessä suoraan meihin nuorisotyöryhmän vetäjiin, mikäli sinulla on kysyttävää tai jos haluat keskustella vertaisen kanssa. Yhteystietomme ovat edellä.

Siirry Facebookin Retina Nuoret -ryhmään

Pyrimme nuorisotoiminnassa luomaan kontakteja ja verkostoja myös kansainvälisesti. Tiedotamme kansainvälisistä nuorille suunnatuista tapahtumista, tapaamisista sekä muista kuulumisista Facebook-ryhmän kautta. 

Kuuntele Retina Internationalin Nuorten konferenssi 2021: Retina International Youth Conference 12.8.2021