Liity jäseneksi

Ryhmä ihmisiä kävelee suurten lehtipuiden katveessa. Tien molemmilla puolilla näkyy risuaitaa.
Jäseneksi liittyminen tuo sinulle monia etuja.

Kannatusjäsenenä tuet toimintaamme

Kannatusjäsenenä saat tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, kehitteillä olevista hoitomuodoista, yhdistystoiminnasta ja elämisestä etenevän näkövamman kanssa. Kannatusjäsenmaksuun sisältyy kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Retina-lehti ja jäsentiedotteet. Olet myös lämpimästi tervetullut yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin!

Kannatusjäseneksi liityt ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) toimistoomme ja maksamalla 34 euron kannatusjäsenmaksun tilillemme.

Tilinumero on FI55 8000 1670 1278 29.

Maksun saatuamme lähetämme sinulle yhdistyksen esitteen, Kävelevät hatut -julkaisun, Retiniitikon oppaan sekä uusimman Retina-lehden numeron.

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä vain, jos liittyjällä tai hänen alle 15-vuotiaalla lapsellaan on lääkärin diagnosoima perinnöllinen verkkokalvon rappeumasairaus. Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10 euroa ja jäsenmaksu 29 euroa / vuosi. Alle 25-vuotiailta ei peritä liittymismaksua, ja jäsenmaksu on 20 €/vuosi.

Jäsenmaksu sisältää Retina-lehden vuosikerran ja jäsentiedotteet. Uusi jäsen saa liittyessään jäsenpaketin, jossa on runsaasti tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, niiden kanssa elämisestä ja yhteiskunnan tukimuodoista.

Uusille jäsenille järjestetään vuosittain uusien ilta, jossa kerrotaan Retina ry:n toiminnasta. Yhdistys tukee uusien jäsenten osallistumista yhteen vapaavalintaiseen tapahtumaan (vuosikokous, kesäpäivät, Retina Day). Vertaistukihenkilö ottaa uuteen jäseneen yhteyttä, mikäli tämä on sallinut yhteydenoton jäsentietolomakkeessa.

Yhdistys tukee kaikkia jäseniään maksamalla osan vuosikokousten matkakuluista. Kesäpäivien osallistumismaksu on jäsenille edullisempi kuin ei-jäsenille.   

Varsinaiseksi jäseneksi liittyminen

Täytä jäsentietolomake alla olevasta linkistä tai pyydä paperilomake toimistosta.

Retina ry:n hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan.

Lisätietoja

Saat lisätietoja yhdistyksen toimistosta:

Retina ry
Marjaniementie 74
00930 HELSINKI

p. 045 135 7611
info (at) retina.fi