RETINA ry

Perinnöllistä
verkkokalvon­rappeumaa sairastavien
puolestapuhuja

Siirry valikkoon

Linkki valikkoon

Liity jäseneksi!

Jäseneksi liittyminen tuo sinulle monia etuja.

Jäseneksi liittyminen tuo sinulle monia etuja.

Kannatusjäsenenä tuet toimintaamme

Kannatusjäsenenä saat tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, kehitteillä olevista hoitomuodoista, yhdistystoiminnasta ja elämisestä etenevän näkövamman kanssa. Kannatusjäsenmaksuun sisältyy kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Retina-lehti ja jäsentiedotteet. Olet myös lämpimästi tervetullut yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin!

Kannatusjäseneksi liityt ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) toimistoomme ja maksamalla 34 euron kannatusjäsenmaksun tilillemme:

tilinumero FI55 8000 1670 1278 29

Maksun saatuamme lähetämme Sinulle yhdistyksen esitteen, Kävelevät hatut -julkaisun, Retiniitikon oppaan sekä uusimman Retina-lehden numeron.

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä vain, jos liittyjällä tai hänen alle 15-vuotiaalla lapsellaan on lääkärin diagnosoima perinnöllinen verkkokalvon rappeumasairaus. Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10 euroa ja jäsenmaksu 29 euroa / vuosi. Jäsenmaksu sisältää Retina-lehden vuosikerran ja jäsentiedotteet. Uusi jäsen saa liittyessään jäsenpaketin, jossa on runsaasti tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, niiden kanssa elämisestä ja yhteiskunnan tukimuodoista.

Uusille jäsenille järjestetään vuosittain uusien ilta, jossa kerrotaan Retina ry:n toiminnasta. Yhdistys tukee uusien jäsenten osallistumista yhteen vapaavalintaiseen tapahtumaan (vuosikokous, kesäpäivät, Retina Day). Vertaistukihenkilö ottaa uuteen jäseneen yhteyttä, mikäli tämä on sallinut yhteydenoton jäsentietolomakkeessa.

Yhdistys tukee kaikkia jäseniään maksamalla osan vuosikokousten matkakuluista. Kesäpäivien osallistumismaksu on jäsenille edullisempi kuin ei-jäsenille.   

Varsinaiseksi jäseneksi liittyminen

Lisätietoja

Saat lisätietoja yhdistyksen toimistosta:

Retina ry
Marjaniementie 74
00930 HELSINKI
p.045 135 7611
info (at) retina.fi


Tämän sivun sisältö päivitetty: 03.05.2022
Sivun alkuun

Linkki sivun sisältöön
Retinan silmälogo pienikokoisena

Sähköposti: info (at) retina.fi | Puhelin · 045 135 7611
Osoite: Marjaniementie 74, 00930 Helsinki
[ Itäkeskus, Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiris ]
© 2019 Retina ry | Tietosuojaseloste